Steun ons en word ULTIMA Captain

Ultima Thule zoekt Ultima captains. Personen of bedrijven die Ultima Thule een warm hart toedragen en ons willen versterken in onze tocht. Vaar jij mee?

Waarom hebben we de Ultima Captains
nodig?

We zijn ervan overtuigd dat jongeren onze artistieke koers mee moeten kunnen bepalen. Door onze voorstellingen vooraf te laten gaan door participatieve voortrajecten laten we de stem van jongeren luid weerklinken. Dit in een intense dialoog met kunstenaars. Vanuit deze dialoog zetten we voor jongeren volop in op talentontwikkeling, debat, creatie en spel. We geloven ook dat onze kunstenaars door deze voortrajecten een frisse blik op de maatschappij en hun eigen artistiek werk krijgen. Ook de drempels tot cultuurparticipatie worden door deze werking verlaagd.

Om jongeren en kunstenaars duurzaam en inclusief met elkaar te verbinden streeft Ultima Thule naar een gezonde mix van subsidies en private middelen. Daarom hebben we jullie nodig, de ULTIMA CAPTAINS. Mensen die geloven in de sociale, maatschappelijke en emotionele meerwaarde van deze participatieve voortrajecten.

20211025 123952
SAM 1299 kopie

Word een Ultima Captain

Elke bijdrage, groot of klein, is welkom. Je helpt hoe dan ook.

Wist je dat giften aan Ultima Thule door zowel particulieren als bedrijven fiscaal aftrekbaar zijn? Je krijgt een belastingsvermindering van 45% op elke gift vanaf €40. Voor een gift van 40 euro betaal je in feite maar 22 euro.

U kan ook schenken via domiciliering. Je maakt bij je bank dan een domiciliëring aan en stort maandelijks een bedrag naar keuze (min. 5 euro). U bent zo zeker dat uw gift op tijd betaald is en u helpt ons om administratiekosten te besparen.

Kies je bedrag en de manier waarop je wilt betalen en schrijf het over naar ons rekeningnummer BE61 2200 4940 9917 op naam van Ultima Thule. Met vermelding ‘Ultima Captain’.

Uw gegevens

(Deze gegevens worden gebruikt voor het opmaken van een fiscaal attest en andere doeleinden. Lees meer hierover in onze privacyverklaring)

Wil je meer weten over de projecten die jij mee steunt en met wat Ultima Thule voor én achter de schermen mee bezig is? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief door bovenstaand vakje aan te vinken.