De laatste Kleine Held van 2021.

dinsdag 9 november 2021

In CC De Steiger speelde Kleine Held vandaag voor laatste keer dit jaar. In 2022 is Kleine Held terug met een nieuwe tour.

Ultima Thule Kleine Held Bjorn Comhaire 84 van 86

De tour van Kleine Held werd op twee oktober 2021 afgetrapt in de Handelsbeurs in Gent. Niet enkel het Gentse publiek kon genieten van deze muzikale beeldrijke voorstelling. In o.a. Brugge, Aarschot, Wetteren, Kortrijk, Lokeren,..., werd Kleine Held met open armen ontvangen. Het team achter Kleine Held heeft alvast zeer hard genoten, we hopen hetzelfde voor alle aanwezigen. Je mag het ons gerust laten weten (Contact)! Lees hieronder alvast enkele publieksreacties.

Heb je Kleine Held gemist? Geen zorgen! In 2022 is Kleine Held terug met een nieuwe tour. Hou hiervoor onze Kalender in de gaten.

""Magisch realistisch explosief. Muziek knal erop, woorden blijven nazinderen, visueel pareltje. Pennywafers, flightcase tourbus, … de details deden het echt voor mij.""
Ultima Thule Kleine Held Bjorn Comhaire 70 van 86
Ultima Thule Kleine Held Bjorn Comhaire 26 van 86
""Het was een muzikale ’trip’, het was ’road-theatre’, het was een figurentheaterconcert, het was een optreden van een ’theaterband’, het was figurentheater ’op z’n rock-’n-rollst’.. het was werkelijk zoveel.""
""Visueel en tekstueel vond ik ‘Kleine Held’ bijzonder geslaagd, al is het vooral de muziek van The Antler King die het verschil maakte en die zeker ook het jonge publiek zal kunnen bekoren.""
Ultima Thule Kleine Held Bjorn Comhaire 37 van 86
Ultima Thule Kleine Held Bjorn Comhaire 34 van 86